Meer concepten

MILO komt tot leven

Case

Samen met het Medisch Centrum Leeuwarden lanceerden we de animatie voor MILO. MILO staat voor MCL Interactieve Leeromgeving. Het MCL zocht naar een manier om snel en flexibel in te kunnen spelen op de steeds veranderende zorgvraag. Hierdoor zijn ziekenhuismedewerkers constant aan het leren. Dit gaan ze nu samen met MILO doen.

Het MCL vroeg ons hiervoor het logo te ontwerpen en sprak daarbij de wens uit om een karakter en vormentaal te ontwikkelen die ook goed bruikbaar zou zijn bij animaties. Wij hebben daarom niet een logo én een poppetje ontworpen, maar wij bedachten een woordmerk dat tot leven komt in animaties.

Om uit te leggen hoe de leeromgeving werkt, ontwikkelden we een creatief concept waarbij MILO een gezicht kreeg. Dit werd het uitgangspunt voor de animatie die we maakten. In de animatie komt MILO tot leven en legt hij uit hoe de interactieve leeromgeving werkt. 
Bekijk hem hier

Naast het logo en de animatie ontwikkelden we illustraties die in de online leeromgeving gebruikt worden. Ook maakten we een landingspagina voor het intranet en de website van het MCL en ontwikkelden we banners en flyers.

Opdrachtgever
Ons aandeel

Illustraties

Voor de online leeromgeving van MILO hebben wij een serie illustraties gemaakt die overeen komen met de verschillende rubrieken zoals: events, nieuws, faq's en contact