Meer concepten

HZPC inspireert...

Case

Voor HZPC hebben wij een internationaal digitaal magazine ontwikkeld: Inzpire! In dit E-magazine wil HZPC inspiratie, innovatie en visie delen met de lezers. Ook de nieuwe trends in de aardappelwereld komen ruimschoots aan bod.

Opdrachtgever
Ons aandeel
  • LOGO
  • ONTWERP
  • BRANDING
  • HUISSTIJL

Het e-magazine wordt in negen talen aangeboden: Engels, Nederlands, Frans, Spaans, Duits, Italiaans, Portugees, Pools en Fins en kan op zowel een computer, laptop, mobiele telefoon en tablet worden gelezen. Omdat de artikelen uiteraard gedeeld kunnen worden op Facebook en Twitter is er veel aandacht besteed aan het ontwerp van de smartphone-versie.

HZPC Digitaal

Naast de Inzpire hebben wij voor HZPC het afgelopen jaar meerdere digitale publicaties verzorgd.

JAARVERSLAG
Omdat HZPC inzet op duurzaamheid is er in 2014 voor gekozen om het jaarverslag naast fysiek ook digitaal uit te brengen. Bekijk hier het online jaarverslag

DUURZAAMHEIDSVERSLAG
Omdat het belang van duurzaamheid een vlucht heeft genomen zal HZPC elke twee jaar, online verslagleggen over hun voortgang. Bekijk hier het online duurzaamheidsverslag

Voor alle genoemde publicaties zijn wij verantwoordelijk voor het ontwerp en de ontwikkeling. De aangeleverde teksten zijn door ons in een CMS geplaatst en aangevuld met beeld.