Vorige pagina

Zo werken wij

Zoals elk communicatiebureau helpen wij onze klanten zich te profileren op een manier die bij hun past. Die anders is dan wat de concurrent doet. En die het antwoord is op wat de klant vraagt. Altijd zoeken wij naar kansen om met onze klanten te bouwen aan een sterke positie op de markt. Wij geloven dat sterke communicatie altijd begint bij strategie.

Meer doen dan gevraagd, meedenken en zelf initiatieven nemen zit in onze genen. Voor onze klanten zijn wij een sparringpartner. Dat helpt ons om concepten te ontwikkelen die ècht van toegevoegde waarde zijn. Onze manier van werken heeft tot resultaat dat we langdurige relaties hebben met veel van onze klanten.

Bekijk een selectie van onze concepten

Ons team

De Bey is een middelgroot bureau met ruim 35 jaar ervaring. We zijn gevestigd op een inspirerende locatie in het centrum van Franeker. Bij ons geen snelle accountmanagers en flitsende reclamejongens. Wij hebben liever korte lijnen met onze opdrachtgevers.

Het team van de Bey bestaat uit acht mensen die elk hun eigen specialiteit hebben. Al onze medewerkers op de studio hebben jarenlange ervaring op het gebied van vormgeving en DTP. Daardoor kunnen ze snel tot het gewenste resultaat komen. Onze vormgevers zijn vaak in een vroeg stadium bij projecten betrokken. Dat levert u het beste resultaat op.

Nieuwsgierig? Bel gerust voor een afspraak We stellen ons graag voor. Wat houdt u bezig?