Vorige pagina

Zo werken wij

Actief. Creatief. Betrokken. Dat is waar De Bey Communicatie voor staat. Met deze eigenschappen helpen wij organisaties zichtbaar te zijn, vindbaar te zijn én zich te profileren op een manier die bij hen past. Onderscheidend, anders dan de concurrent. Altijd zoeken wij naar kansen om samen met onze klanten te bouwen aan een sterke positie op de markt. Wij geloven dat de beste communicatie altijd begint bij strategie. Vertel ons waar u goed in bent. Wij laten dit graag aan anderen zien!

Een campagne, bedrijfsfilm, nieuw logo, website of brochure. We leveren maatwerk, van concept tot creatie. Meer doen dan gevraagd, meedenken en initiatief nemen zit in onze genen. Dat helpt ons om concepten te ontwikkelen die ècht van toegevoegde waarde zijn.

Ons team

De Bey is een middelgroot communicatiebureau met ruim 40 jaar ervaring. We zitten op een inspirerende locatie middenin Franeker. Bij ons geen snelle accountmanagers en flitsende reclamejongens. Wij hebben liever korte lijnen met onze opdrachtgevers.

Ons team bestaat uit negen mensen met elk hun eigen specialisme. Onze jarenlange kennis en ervaring reikt van strategie tot vormgeving en van branding tot animatie. Hierdoor kunnen wij snel tot het gewenste resultaat komen. Graag zijn wij een vroeg stadium bij projecten betrokken. Dat levert u het beste resultaat op.

Nieuwsgierig? Bel gerust voor een afspraak We stellen ons graag voor. Wat houdt u bezig?