Vorige pagina

Zo werken wij

Actief. Creatief. Betrokken. Dat is waar De Bey Communicatie voor staat. Met deze eigenschappen helpen wij organisaties zichtbaar te zijn, vindbaar te zijn én zich te profileren op een manier die bij hen past. Onderscheidend, anders dan de concurrent. Altijd zoeken wij naar kansen om samen met onze klanten te bouwen aan een sterke positie op de markt. Wij geloven dat de beste communicatie altijd begint bij strategie. Vertel ons waar u goed in bent. Wij laten dit graag aan anderen zien!

Een campagne, bedrijfsfilm, nieuw logo, website of brochure. We leveren maatwerk, van concept tot creatie. Meer doen dan gevraagd, meedenken en initiatief nemen zit in onze genen. Dat helpt ons om concepten te ontwikkelen die ècht van toegevoegde waarde zijn.

Ons team

Doen wat je belooft. We adviseren het onze klanten regelmatig en dit geldt natuurlijk ook voor onszelf. Langdurige samenwerkingen en blije klanten vormen het bewijs dat we al ruim 25 jaar waarmaken wat we beloven. En vaak zelfs nét dat beetje meer.

Maar een goed idee is kansloos zonder hecht team. Daarom werken we bij De Bey nauw met elkaar samen. Van strategie tot uitvoering en van idee tot concept: geen fratsen, hard werken en gewoon mooie dingen maken. Zo doen we dat. Met dit team kunnen we kleine én grote projecten aan, persoonlijk, creatief en betrokken.

Peter de Bey

Directeur - Meedenker

Ondernemer in hart en nieren en netwerker pur sang! Hij kent zijn klanten echt en deze komen dan ook niet voor niets keer op keer bij hem terug. Verantwoordelijk voor een leuke club mensen, het uitzetten van de koers van ons bureau en weet daarnaast de lekkerste culinaire adresjes.

Jurgen Steenwelle

Art Director - Kritisch

Creatieve conceptdenker. Ontwikkelt graag campagnes en geeft ze vorm. Door zijn jarenlange ervaring gepokt en gemazeld op het gebied van het ontwikkelen en bedenken van logo’s en namen voor bedrijven, concepten en producten. Zijn gevoel voor humor komt hierbij goed van pas.

Marije Wagenaar

Sr. Communicatieadviseur - Verteller

Marije werkte jarenlang aan klantzijde en dat merk je. Ze weet wat er speelt en past haar ervaring toe in ieder communicatievraagstuk. Ze weet de boodschap als geen ander te vertalen naar een manifest, tekst of plan. Met een flinke dosis energie brengt ze leven in de brouwerij.

Jeroen Adema

Foto- en videograaf - Beeldmakker

Jeroen is onze prijswinnende fotograaf. Hij verstaat de kunst van het spelen met licht en past dit toe bij fotografie en film. Zijn beelden zijn niet alleen mooi maar vertellen ook een verhaal.

Erik Bosgra

Vormgever - Speels

Ook wel bekend als Mister Magazine. Vakbladen, bedrijfsbladen, brochures en jaarverslagen. Digitaal of papier, ze vereisen allemaal vakmanschap. Erik verstaat dat vak als geen ander! Daarnaast maakt Erik ook illustraties. Een vrije opmaak en niet te veel op de millimeter typeert hem en dat is een fijne eigenschap bij dit type opdrachten.

Nathalie Hilhorst

Vormgever - Stille kracht

Creatief, maar niet chaotisch: het kan! Nathalie schrikt niet van een deadline of een DTP- of ontwerpopdracht. Ze houdt haar hoofd koel en weet klanten en ons vaak te verrassen!

Josse Postma

Vormgever - Diesel

Ingewikkelde materie helder over het voetlicht krijgen? Josse draait zijn hand er niet voor om. Animatie, praatplaat of webontwerp: Josse bijt zich vast in grote projecten en ontwerpt op de millimeter nauwkeurig. Zoek je een font, Josse kent ze allemaal uit zijn hoofd!

Jolanda Spoelstra

Inkoop & (project)administratie - Duizendpoot

Jolanda zorgt ervoor dat alles achter de schermen goed loopt. Houdt meer ballen hoog dan Touzani, ook achter de komma.

Vaste partners

Tekstschrijver - fotograaf - drukker - webbouwer - standbouwer - en meer

De meeste disciplines hebben wij in eigen huis. Maar soms is het fijn om een externe mee te laten kijken of in te schakelen, zeker in drukke tijden. Daarvoor hebben wij een vaste club mensen om ons heen verzameld. Omdat ze goed zijn in wat ze doen en omdat we prettig met ze samenwerken.

Expert in beeld, vorm, tekst, marketing of een combinatie ervan? We komen graag met je in contact!